زاکانی در نشست‌خبری:

دولت با سرعت غیرقابل تصور در حال تولید رانت است/ روحانی به رفتارهای برادرش بنگرد

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: دولت به جای تولید و رفاه با سرعت غیرقابل تصوری در حال تولید رانت است.

به گزارش سراج24،، علیرضا زاکانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در نشست‌خبری که امروز(سه‌شنبه) در خبرگزاری فارس برگزار شد، گفت:دولت به جای تولید و رفاه با سرعت غیرقابل تصوری در حال تولید رانت است.

وی با بیان اینکه "موج کشور فروشی به راه افتاده و در حوزه‌های متنوع منابع و سرمایه ملی در حال غارت شدن است"، گفت: رئیس‌جمهور به جای اینکه به دنبال سازمان فساد بنگرد به برادر خود، دفتر خود و به وزارت نفت بنگرد.

وی گفت: امروز خطری جمهوری اسلامی را تهدید میکند که تاکنون در هیچ زمانی از تاریخ ایران در حوزه اقتصاد ایران را تهدید نمیکرده است. برخی از اعضای هیئت مدیره و سهامداران ایران خودرو از جزئیات قراردادی که رئیس جمهور با شرکت پژو بسته است، بی‌خبر هستند.

زاکانی گفت: رئیس جمهور باید برجام 2را به مبارزه با فساد اختصاص دهد و ایشان باید ابتدا از نزدیکان خود این مبارزه را اغاز کنند

وی افزود: حزب اعتدال و توسعه از علی ترقی جاه پول دریافت کرده که چک آن موجود است و این حزب در انتخابات نیز لیست ارائه کرده است.

 

به کانال تلگرامی ما بپیوندید

 

اخبار مرتبط

وقتی ادبیات کانال‌های سیاسی به تلویزیون می‌رسد!